Култура

Нов тренд – разиграни и обоени sидови!

Sидови насликани како уметнички платна со различни методи, се популарни и во тренд. Методи има многу, од тие кои се насликани до половина sид, до омбре метода, а ние ќе ви покажеме неколку, обоени со акварел. Доволно е да и одберете боја и да ја вклучите вашата креативност. Акварелот е добро решение за секој простор, од спалната соба до трпезаријата. Среќно!

Извор DivianArts

Автор:

Слични статии