Култура

Модерен ентериер

Ентериерот кој ви го претставуваме ќе ви се допадне поради комбинацијата на боите и материјалите кои се користени при уредувањето. Во просторот доминира темно дрво, извонредно изработено и во комбинација со зелена и сина боја. Секоја соба е функционална и убаво декорирана, а вниманието го привлекува модерениот камин во дневната соба кој внесува топлина и хармонија во просторот. Мебелот е дизајниран по мерка, така што секој агол во станот е паметно искористен, објави DivianAts

Base-of-Stairs

Edge-to-edge-wood-panels-on-door

Cylindrical-Pendant-lights-over-Peninsula

Latest-Legs

Wood-is-an-accent-colour

Warm-Modernism

Interesting-Angles-in-Living-Room

Cove-lit-arch

Green-Wall

Theatrical-Lights-over-Desk

Angled-Shelves

Teen-Room-4

Teen-Room-3

Teen-Room-2
Girls-room-3

Girls-Room-2

Girls-Room-1

Bedroom-Lighting

Lots-of-Lighting

Angles-in-Bedroom

Rippled-Mirror

Bidet-Towel-Warmer

Коментари

Автор:

Слични статии