Култура

Најдобри фотографии од патувања според National Geographic за 2016

The National Geographic ги објави најдобрите фотографии за 2016 година, селекција направена од пристигнати 10 000 од целиот свет, селектирани во три категории – луѓе, градови и природа.

Tagged with:

Автор:

Слични статии