Култура

Фотографии на спортисти како од мајка родени

Секоја година, познатиот спортски магазин ESPN, издава специјално издание посветено на откривање на убавината на природната форма. Многу познати спортисти се вклучени како модели без облека во овој серијал на фотографии. Иако нивните тела се прикажани во сите облици и големини, во зависност од спортот со кој се занимаваат, заклучокот е дека сите се подеднакво убави.

Автор:

Слични статии