Култура

Модерно семејно живеалиште

Ви претставуваме модерни ентериери на станбен простор, уреден наменски за потребите на младо семејство. Се карактеризира со примена на смели бои и дезени во ентериерот, а секоја зона има посебна палета на светли, темни и богати тонови. Во дневниот престој доминантни се белата, сивата и повеќе нијанси на кафеавата боја, усогласен тандем,  кој е  истовремено пријатен за окото. Погледнете ги фотографиите и инспирирајте се од дизајнерските идеи кои ги нуди овој прекрасен семеен стан.

een

eenn

enteri

enterii

entt

 

foteli

jaaaa

n

Автор:

Слични статии