Култура

Торбите- неизоставен дел кај жените но и кај мажите

Торбите се неизоставен дел како модно парче кај жените но и кај мажите. Ги има секакви и за секакви прили: плетени, кожни, платнени, сламени, волнени, ленени, конопни, … но ние овде ви претставуваме торби кои ќе ве инспирираат и мотивираат да направите сами.

 

e0c80a9d4a2d0b401df9f64a18bf873f

e5fd7c73a2bf6c512e5b4491ff9bcbb9

 

 

817fabf9e5e69a2a12dd4be8e1458611

SONY DSC

5414da06f91f4d761c7d4a3605454c6b

756103044230516703ba2a3fee156753

b3403e064472bb23e797a0d61cdbdedf

bce472a41ab79163396ffecc6008e8bb

c28b7b495ed6a0ffd2f6a4a632afbe5a

d090fe10ca944c3f143616a9c61c0c07

 

Автор:

Слични статии