Култура

Архитектура само за најхрабрите

Постојат голем број на талентирани архитекти кои создале прекрасниархитектонски зданија. Сигурно една од најимпресивните градби е е коктел барот, изграден над кањон во Мексико, изграден на една карпа и којк изгледа дека виси од неа.  Оваа градба треба да биде отворена наскоро, и само најхрабрите ќе можат да го посетат ова неверојатно место!

kaan

Проектот за бар  е наречен ” Копер кањон коктел бар, и е изграден на работ на Копер кањон во Мексико.  Оваа градба ќе има две нивоа. На  На горниот кат, ќе има мал базен и платформа за набљудување со маси. На долниот кат ке има бар, кој ќе нуди различни коктели и само најхрабрите ќе можат да погледнат надолу, затоа што подот е направен од стакло.

kanno

 

kan

 

 

kkan

 

 

kanon

 

Автор:

Слични статии