Култура

За денот на вљубените -гигантски слики на Путин со бремениот Трамп

По повод денот на вљубените, на три локации во Њујорк се појавија проектирани џиновски слики на кои  се гледаат во прегратка рускиот претседател Владимир  Путин како го милува бремениот Доналд Трамп, објави Business insider .

Првата слика се појави  на аголот на 15-тата лица и деветта авенија во Њујорк, во областа Челзи близу до продавницата на Ејпл во Њухорк. Гигантска проекција на двата претседатели.

Putin Trump Hater dating app

Илустрацијата на Путин и на Трамп се појави веднаш до логото на Hater (оној што мрази) „Љубов преку мразење“. Оваа компанија ги поврзува луѓето кои мразат исти работи.

„Ние само се обидуваме да ги насмееме луѓето. Преку хуморот, омразата може да се претвори во љубов“, велат од компанијата.

„Hater“ ја проектираше истата слика на 14 улица  и на Осмата авенија, близу до станицата за подземна железница.

Putin Trump Hater appТретата слика била поставена на север на шестата улица на авенијата во вилијамсбург во Брујкун. Двајцата „партнери“ овде ги придружува превртено срце, логото на компанијата „Hater“

Trump Putin hater app

Автор:

Слични статии