Култура

Нов тренд на венчаници

Белиот невестински фустан ќе остане  класичен и безвременски. Но, ако традиционалниот стил не е ваш стил, овде ви нудиме модели на нов алтернативен тренд на венчални фустани.

a

d

f

g

h

k

j

s

l

 

Автор: